2LIFE fitness centar

2LIFE fitness centar

2LIFE fitness centar STENJEVEC je mjesto iznad marketa. Prostor „na L“ nije mjesto za profi bildere ali zadovoljava potrebe rekreativaca i amatera. Sprave su dobre. Prostor je ugodan, zanimljivo oličen i oblijepljen. Obratiti pozornosti i na oznake na stepenicama do recepcije. U trenutku posjete nisam vidio osobne trenere na poslu (iako ih navodno imaju preko nekoliko) ali je 15 ljudi (11 M + 4 Ž) kolalo prostorima u izmjenama na spravama. Žena na recepciji je sasvim ugodno odradila svoj posao. Dobio sam ključ za ormarić i obavio pripremu. Bicikli, trake, veslanje i steperi, airovi su dobro smješteni s TVom i pogledom na park – s prvog kata. Glazba je ugodna ali je prostor topao. Ovdje ne bih preporučio neke posebne sprave – sve je standardno i dobro. Strunjače, Cijeli kompleks prostorija zauzima oko 600m2. Kako su poznati po grupnim terminima ovo mjesto je poznato u lokalnom puku i starije osobe redoviti su članovi fitness prostorije. Ipak, od četiri žene, dvije mlađe jako su kvalitetno vježbale gornji dio nogu / donji dio trbuha. 😊 Muška populacija je općenito radila na nadlakticama i prsištu.
Ukratko: slabija klima, istinska No Stress lokacija, od svega po malo – za svakog dovoljno.
 
 
 
 
 
Cjenovno neograničeno možete vježbati za oko 250kn, upisati se za 20, jedan ulaz košta 40kn. Posebno za učenike i studente i sveukupno mlađe od 23 godine popustili su 20 kuna/mjesec. Kao i za članove obitelji. Radno vrijeme: pon-pet: 7:30 – 22:30, sub: 9-21, ned: 16-21. Adresa: 2LIFE Stenjevec: L. I. Oriovčanina 5 (iznad Mullera). Info telefon: 01.5585380.
Wiki: Gradska četvrt osnovana je Statutom Grada Zagreba 1999 godine i obuhvaća zapadni dio grada, južno od željezničke pruge.