DYNAMIC Fitness Centar

DYNAMIC Fitness Centar

DYNAMIC Fitness Centar, SLOBOŠTINA. Novozagrebačko naselje na južnom rubu Zagreba prilično je mirno mjesto iz 70-ih godina. Pošta 10010 na velikom trgu, klasične stambene zgrade iz doba “Spavaonica”, novinske kuća 24sata, … Naziv Sloboština dolazi od zemlje koja nije pripadala pod crkvene knjige.
 
 
Ponekad izgleda prazno, posebice ljeti. Tako je i s teretanom na južnom dijelu velikog centralnog dijela – trga (platoa). Naziv Dynamic Fitness na izlogu. Ulaz kao u trgovinu. Recepcija, momak (u bilderskoj formi) pristojno pozdravlja, upisuje i pokazuje put do podrumske svlačionice. U gornjoj, prizemnoj etaži su bicikli, sprave za noge i bučice. Rekli bi, za lagani trening. Ali zato „dolje“ nevjerojatan osjećaj! No Name sprave u crnom, nekoliko prostorija, cijevi od grijanja …. „Izvolite, tu lijevo na kraju ovog hodnika je muška svlačionica“. Covid natpis „Za jednu (1) osobu“. Je podrumska prostorija ali ulazite u uređenu svlačionicu s klupama, tušem, wc-om i slobodnim ormarićima na ključ. Priznam, iskoristio sam jedan ormarić pristojne širine i dubine.
Priprema i lagano razgledavanje. Odmah nasuprot je potpuno prazna prostorija s vrećom za boks. Sljedeća desno je fitness dio s trx-om, loptama, strunjačama. Dio sa spravama je opet u nekoliko prostorija: dio za noge, dio za trup, veslanje, prsa, lat, velike težine. Sve te vodi po redu i logici. Osjećaj podrumskog prostora pojačava užitak vježbanja. Klima je iz kućnih klima uređaja i zraka ima dovoljno. Svjetlosti isto tako, što iz prozorčića što iz umjetne rasvjete. Pod je dobar, čvrst. Crni tepison je malo oštećen ali se to i dozvoljava kod klupa za veće težine. Ukratko, teretana za poželjeti u svojoj kući. Izgleda kao da ima sveukupno 240 kvadrata. Tiho i uredno. Sprave su dobre, čvrste, konkretne i crne … tipa Petar Čelik 😊 . Sve u svemu, ovo je odlična kvartovska relax bildaonica s nižim stropom (atomsko sklonište ili podrum konzuma) za svakodnevno vježbanje. ALI, s puno šarma, pristojnih ljudi koji se pozdravljaju ulaskom i izlaskom. „Nisi bila jučer?“, pita sredovječni muškarac niže kondicije jednu od gospođa koja tu vježba redovito. Momci vježbaju u tišini. Ručnici, dezinfekcija, papirnati ručnici – sve je tu i sve se koristi. Vraćam se do trenera kako bih mu zahvalio na susretljivosti… On gospođama pokazuje kako istezati rameni dio uz pomoć običnog zida. Sigurno i s povjerenjem. Povratak uz stepenice, gospođa na porti susretljivo dodaje papir s podacima o firmi i “Hvala. Vidimo se”.
Parking jer odmah pored. Tog sigurno u Sloboštini ne fali. Žuta zona, nije besplatno kako se navodi po portalima.
Radno vrijeme tjedno 8-22, subota 10-20, nedjelja 16-20. Ipak provjeriti zbog ljetnog radnog vremena. Ulica Vladimira Varičaka 22/24. Svi u kvartu pokazat će vam put do teretane. Telefoni i informacije: 091 333 3326 ili 091 628 8828.
Cijene: dnevno 30, mjesec 230, pa 8 treninga u mjesecu 160, jutarnji, umirovljenici i učenici s popustima, osobni trener … Tri mjeseca neograničeno 600 kuna. SAMO!
#dynamicfitnesszg #slobostina #dynamic #dynamicfitness Dynamic Fitness Centar Sloboština @dynamic DynamicFitness #tertana #osobnitrener #vjezbe #sprave #preporukezavježbanje #nutricionist #multisport @MultiSport MultiSport Hrvatska Multisport #rekreacija #teretane #dvorane @fitfunbusiness @Fit Fun Business www.FitFunBusiness.com
. Ako nešto više znate o ovom objektu slobodno napišite.