GYMNASIUM gym Zapruđe/Utrina

GYMNASIUM gym Zapruđe/Utrina

GYMNASIUM gym. Zapruđe/Utrina. (recenzija broj 18).

 

 
Službeni naziv: Fitness Studio Gymnasium & Wellness Spa. Dolazim na poziv prijatelja i po preporuci. Na mjestu gdje tramvaj iz Novog Zagreba skreće prema Mostu mladosti nalazi se nekoliko velikih robnih kuća. Ona s Pevex -om ima dva fitnessa Core Gym (na katu) i Gymnasium (prizemlje desno, odvojeni ulaz). Parking je besplatan i veliki, posebno izvan radnog vremena shoppinga.
 
 
   
 
Ovo je, zasigurno, jedan od najbolje uređenih prostora u Zagrebu. Terasa sa suncobranima i fancy atrij s foteljama i tv-om odmah vas udomaćuje. Pomeranac na ulazu je „za odživit“. Recepcija, kava i sokovi u aparatu, hladnjak, dezinfekcija i ključ za garderobu – sve kako se doliči. Ogledala po cijelom prostoru kvadrature pola nogometnog stadiona. Tu možete susresti i Danijelu Martinović (kad je u Zagrebu).
 
Sprave, atmosfera, osnovni i popratni sadržaji: svlačionica (2x M i 1x Ž) uredno i čisto. Tuševi i wc. Ormarići su zapravo ormari za jednu osobu (cijelo godišnje doba). Teška kategorija (malo starijih sprava) dočekuje me u prvoj većoj prostoriji. Slobodni utezi 3-40 s ogledalom su malo zauzeti. U tom trenutku su već 4 osobe „live“ pratile svoj napredak na 5 metara zrcala. Ploče s klupama i benchevi su uredno poslagani iako se manje koriste. Tu je još nekoliko klasičnih sprava. Kroz hodnik dolazim u atraktivniji dio s 20-ak bicikala, orbitreka i stepera. Sprava, zapravo, ima po nekoliko za svaku grupu. Postoji i odvojeni dio za razgibavanje i istezanje. Glavni dio nudi irazito kvalitetne sprave. Posebno ističem dio za ruke s par sprava koje rijetko vidim na drugim mjestima. Općenito, vježbači su pristojni i susretljivi. U trenutku posjeta (nedjelja 19.30) bilo je cca 12 osoba (70% M / 30% Ž). Radno vrijeme: 7-23, subota 9-21. Upisnina 25, dnevni trening 50, neograničena teretana 300kn. Pripremaju i grupne treninge za ovu godinu. Adresa: Sajmišna cesta 4, (u sklopu Peveca) Telefon: 01.6624861.
 
Ukratko: fitnes dovoljan za 30-ak ljudi u intenzivnom procesu stjecanja kondicije. Kardio dio je motivirajući. Treneri na raspolaganju. Prednosti: Veliki prostor, veliki izbor sprava za sve grupe, puno ljudi, besplatni parking… Iako ih je Jutarnji ocijenio kao najbolji zagrebački fitness morao sam se uvjeriti u navedeno. Da, preporučam zbog smirenog prostora, urednosti svlačionica i ugodne ali ne previše intimne atmosfere.