MALI DOM gym wellness

MALI DOM gym wellness

MALI DOM Štefanovec, je #15 fitness koji posjećujem. Mali dom je gym, wellness, dio je sportskog centra u mjestu (ulici) južno od Markuševca a na sjeveru Zagreba. 

 

Nekih 4km od Maksimirske ceste i stadiona. Atraktivan prostor s puno čvrstih sprava, urednom svlačionicom i vlastitim parkingom. Prije svega velike čestitke na urednosti i prozračnosti prostora
. Da, cijeli kompleks se nalazi na kilometar od Parka prirode Medvednica i na 20 metara od šume ali je ugođaj i dalje nevjerojatan. Dolaskom na prvi kat ulazim u veliki jednovolumenski prostor fitnessa. Velika staklena stijena s dvije strane. Iznad ulaza na polukatu s visine gleda desetak bicikala i orbitreka za cardio i potpuno ugrijavanje LifeFitness. Dolje, u razini recepcije na ulazu sprave – svih vrsta. Iza paravana mala dvorana s ogledalima, vrećama, strunjačama i girjama za grupno vježbanje. Sprave medium-hard. Očuvane su, novije i tihe. V-tech profi.
Gym sam posjetio u subotu. U dvorani je u tom vremenu bilo 4 mlađih ljudi. Od toga dva profesionalna borca. Očito kombiniraju trening s teretanom. Preporučujem nekoliko za varijacije vježbi za ramena.
 
 
 
Svlačionice su uredne, čiste s četiri tuša. Ključ velikih ormarića je poluautomatski: „umetni 5 kuna – uzmi svojih 5 kuna“. Tu je protein bar s vodom i napitcima. Parking besplatan za sve. Radno vrijeme: pon-pet: 7.30-22.30 subota i nedjelja: 8-20. Da Vam olakšamo dolazak evo i raspored autobusa: Bus broj 205: Dubrava – Markuševec – Bidrovec i bus broj 233: Mihaljevac – Markuševec. Info tel: +385.1.4573381. Ukratko: pogodno za žene i muškarce, posebno zbog nekoliko preporučljivih grupnih programa. Dobar prostor za nabijanje snage i opuštanje.
Cijene: Članarina već od 162,00kn (ako ugovarate na 12 mjeseci na ukupne 1944kune). Upisnina 30kn. Paket 10 treninga 270kn. Neograničeno 270kn.
Fitness Mali dom adresa: Štefanovec ul. 37, 10000, Zagreb .