Orlando fitness u Radničkoj

Orlando fitness u Radničkoj

U Radničkoj nikad nije dosadno. U prostor stane preko 40 ljudi (mislim i preko 50 u ovo vrijeme ograničenja) jer je puno kvadrata u igri.
Moj trening uvijek kreće trakom za trčanje. Ima ih desetak i gledaju prema GreenGold dvorištu. Jučer smo uživali u glazbi Jure Brkljače koji je pripremao promociju i uvježbavao singl „Kampo Kaštelo“.
Orlando fitnes je uistinu poseban. Organiziran (imaju i svoje posebne, crne kartice), recepciju s dvoje zaposlenika i nekoliko trenera „u terenu“. Velika dvorana za bicikle, velika dvorana za grupne vježbe boxing, i slično. Dva su prostora za individualno vježbanje s trenerima. Pozdrav i Medi (treneru Mediću), jednom od zaista izvanrednih. Orlando u Radničkoj je ugodan prostor. Dvije svlačionice s oko 80 ormarića na elektronsko zaključavanje šifrom, tuševima. Tu nema žurbe. Teretana u „eL“ je prekrivena sigurnom i čistom (!!) crnom podlogom. Kardio zauzima dva dosta velika prostora i zastupljen je trakama, biciklima, striderima (preporuka) i varijacijama. Digitalni satovi i 6 televozita s filmovima i serijama 🙂 Posebno ističem konstrukciju u obliku kocke s konopima, teškim loptama i mogućnošću istezanja (vješanjem) rukama (vratilo) te tricepsi (propadanje). Nju bi trebalo koristiti na kraju svakog treninga za istezanje i kompletno opuštanje. Trenažeri, sprave i slobodno utezi su više nego dovoljni. Nema čekanja niti na jednom dijelu. Kros mašine su dobro zastupljene, a bench klupe (na ploče) s nagibom i ravne. Sprave s kontra-utezima i otporima. Raspršivači i papirnati ubrusi.
UKRATKO: ugodno, susretljivo osoblje. Sprave i posebno podovi čisti i dezinficirani (pauza oko 14.00 za polusatnu kompletnu dezinfekciju). Teretana za žene i muškarce. Iako pripada poslovnom centru u njoj vježba i nekoliko pasioniranih dizača koji prostor dovode do profesionalnih razina.
Posebno kvalitetna grupna vježbanja (box, aero, body flow, fat burn, gluteus, core, … uz bike tj. Indoor cycling). Jasno je zašto ova teretana redovito ima ocjenu preko 4.7 u zvjezdicama. Napitci i suplementi, bočice i ručnici te šejkovi na recepciji. Postoji i trgovina mješovitom robom nasuprot teretane. Podrum Centra, GREEN GOLD GYM, Zagreb, Radnička cesta 52. Parkinzi na plaćanje: na ulici je žuta zona a postoji i podrumski parking Centra. Neograničeni broj dolazaka OD NEŠTO PREKO 450kn (puno je varijacija i mogućnosti). Orlando Green Gold gym #radnicka #orlando #orlandofitness #orlandofitness #vjezbe #sprave Garmin Hrvatska
#preporukezavježbanje #nutricionist #multisport MultiSport Hrvatska #rekreacija #teretane #dvorane Fit Fun Business