SAZ fitness & spa Zagreb

SAZ fitness & spa Zagreb

SAZ fitness & spa Zagreb. Redovito pitanje „To je Hrelić ili Jakuševec?“. Hrelić je! Teretana sklopu upravne zgrade SAZ (cca 8 godina stari pogon).
Sastoji se od dvije velike dvorane po 30-ak metara. Svaka veličine 650 m2. Pored recepcije su svlačionice. Sve je ostakljeno na objema dužim stranama, velikim izlog-staklima i nalazi se u prizemlju. Parking se uvijek pronađe na 15-ak metara. Spa u nazivu znači da imaju saunu.
 
 
 
Mladi gospodin na recepciji me uredno prima i jedino što se posebno traži kod upisa je telefonski broj te ime i prezime. Hladnjak s napitcima, majice s logom na prodaju i energetske pločice u ponudi. Rukom mi pokazuje svlačionicu dok me upozorava na potrebne čistu obuću za vježbanje i ručnik kod uporabe sprava. U svlačionici sam odmah iskoristio ormarić s ključem koji sam dobio na ulazu.
 
 
Uredno s klupama, malo tamno, sa sanitarnim čvorom. Brza priprema, dezinficiranje ruku i krećem. Prostor za funkcionalni trening je zasebna cjelina i odvojena od kardio težinskog dijela povezano s recepcijom na samom ulazu u zgradu. Posloženo po pravilima struke. Bicikli, trake, utezi i sprave za ruke su sasvim dobri i ispravni. Bicikli jedino u SAZ-u ne gledaju prema vani – nema što vidjeti (pogledati fotografiju i bit će ti jasno). Precor je proizvođač velikog dijela aparature. Ogledala, lopte i strunjače u obje dvorane. Odlična a malo korištena lat-mašina tj. vježba za Latissimus dorsi. Najširi leđni mišić (lat. musculus latissimus dorsi) je veliki, plosnati mišić leđa (wiki). Puno postaja za noge i ramena. Ovdje iskoristiti „kocke za dvoručni uteg na ramenima“ za istezanje leđa i ispravljanje posture, ramena i kralješnice: pitaj me kako.
 
 
Koliko sam mogao provjeriti oni nude najjeftinije cijene u Zagrebu. Mjesečna članarina za fitness centar samo 150kn, za đake i studente mjesečna članarina za fitness centar 100kn za neograničen broj dolazaka. Info telefonirajte na 098.1668704. Treneri, što osobni što Goran, odlični vlasnik teretane koji šaljivo, na talijanskom komunicira sa svojim klijentom potičući ga na vježbanje. Frende, nije „io lavori“, već se ispravno govori „io lavoro“ 😊
 
 
 
Ukratko: svi dostupni prostori su malo previše topli i za ovaj dio godine. Malo im ipak nedostaje klima uređaja. Svijetli ambijent, puno sprava, uredno, veliko uz puno druželjubive atmosfere. Vidim da se vježbači poznaju već duže vrijeme i da im je užitak nakon treninga popiti koji napitak ispred ulaza.
 
Uglavnom, iako je u blizini (nekih 200 metara zračne linije) gradskog odlagališta otpada… nisam primijetio specifični smrad s navedenog lokaliteta. Dolazim cestom se pored Peveca i s Mosta mladosti ravnim asfaltom nekih 3 kilometra uz Savu za samo 2 minute. Preporuka zbog ambijenta i cijene koja je očito privlačna (u 18.00 sati je bilo 10-ak muškaraca i 5 žena).
 

Vrijeme rada: ponedjeljak do petka 8-22, subota 9-15, nedjelja 14-20. Osim praznika. Ljetno (26.7 – 22.8. pon-pet 12-20, sub 9-15, ned zatvor. 🙂 ) U SAZ – Fitness centar možete vježbati i s MultiSport karticom. #SAZfitness #MultiSportHrvatska . Usput, SAZ znači Sajam automobila Zagreb d.o.o. de jure i de facto). Adresa: SAZ fitness & spa Zagreb, Sajmišna cesta 8, 10000 Zagreb.
#SAZfitness #hrelic #jakusevec #jakuševec #teretana #osobnitrener #vjezbe #sprave #kartice #preporukezavježbanje #nutricionist #multisport MultiSport Hrvatska Multisport #rekreacija #teretane #dvorane @fitfunbusiness #fitfunbusiness #sprave #girje www.FitFunBusiness.com #prehrana #dodaciprehrani #multivitamini #Proteini Chelichana #prehranasportasa @Fluid. Ako nešto više znaš o ovom objektu slobodno napiši. Pogledaj i prethodne objave iz serije „Teretane“ na @fFitFunBusiness stranici. Ne zaboravi lajkati ovu stranicu i pratiti njene članke. Budi sponzor za nove objave.