SC GYM

SC GYM

SC GYM Lučko (recenzija broj 17). Adresa: Ježdovečka ul. 3b, 10250, Zagreb. Jedan je do naboljih gym-fitness prostora koje sam posjetio. Nema tu previše sprava ali je osjećaj odličan! Tridesetak sprava je uredno posloženo u visokom prostoru prvog kata spotskog kompleksa Lučko. Centar je u vlasništvu grada Zagreba. Prostor teretane je na 250 kvadrata.
 
 
 
 
Svlačionica s tuševima je puna ormarića za koje dobijete ključ a mini-bar s protinima i tekućinama je pun. Imaju i punjač za mobitele. Sprave Jonson i Gerva u donjem dijelu su OK. Jedna mašina je baš ovaj dan bila u kvaru ali je jasno označena. Bučica i girja ima dovoljno. Strunjača isto tako. Bicikli, orbitrek i steperi su na gornjem katu i svih 8 komada je na mjestu. Ventilacija zraka je standardna za velike prostore i ponekad “zapinje” ali je ozvučenje izvanredno. Pozdravljam odmjerenu temperaturu zraka.
Radno vrijeme 7-22, subota od 9-21 a nedjelja 15-21 sat. Cijene: 290 neograničeno, studenti i umirovljenici 260. Jedan trening 50 kuna. Upisa nema