TRAIN STATION Vrbani

TRAIN STATION Vrbani

Train Station u Vrbanima je baš fora.
 
Od prvog trenutka sam se dobro osjećao unutra. Dobro, parking nisam našao iz prve a i malo je “ispod časti” na samom ulazu skidati cipele i kretati se u čarapama do svlačionice. Ipak je to dio prakse ove teretane. Stvar s čarapama nije strana redovitim vježbačima (u drugim gymovima) zbog ugode hodanja a čistunci neka donesu šlape.
Recepcija na ulazu je ugodno predsoblje Train Stationa. Dočekala me je jedna od voditeljica i ugodno objasnila sve u detalje. Od osobne iskaznice i četveroznamenkastog numeričkog koda za prolaz u prostore do uporabe ormarića u svlačionicama.
 

Na prvi pogled, teretana je natrpana spravama.

 
Tri stotine kvadrata i pedeset sprava. Nije sve baš onako veliko i prostrano kao na mrežnim stranicama. Postoje dva vježbališta: onaj sa spravama i ona za grupne treninge s više prostora u sredini i rekvizitima od TRX do kocki i teškog konopa. Velika prozorska stakla teretane gledaju u središte kockastog kvarta i svog kockastog dvorišta između zgrada. Zraka I ventilacije ima dovoljno. Sam kvart je pun trgovina i pizzeria a ovakav gym sigurno je dobro došao. U izlogu nasuprot se nalazi još jedan fitness ali o tome drugom prilikom.
Sprave su nove. Chelichana je u većini. Izgleda da su voditelji (više ih je) zaista napravili prostor po svojoj mjeri. Naime, svi su kineziolozi, a Raul je i faca powerliftinga. Moram istaknuti da se osjeti duh povjerenja kroz sve prostore. Voditelji ugodno i tiho provode grupne treninge, a u gledalištu na izlazu ekipa ostaje još dugo u ugodnom razgovoru. U trenutcima posjeta vježbalo je desetak osoba oba spola u dobi od 20-55 a gužva bi nastajala s početkom grupnih treninga (na puni sat) i smanjivala se.
Prostor je novi i uredan. Posebno svlačionice.
 

Sprave su dovoljne za kvart i malo više.

 
Posebno se ističe velika količina bučica manjih težina – rijetko viđeno a jako simpatično i dobrodošlo vježbačici s kojom sam došao na uvodni trening. Ukratko, imaju i one od jednog kilograma.
Glazba je jednostavna i bez velikih oscilacija tj, nije naporna. Ugodne glasnoće.
Na ulazu se nude napitci, energetske, izo i prote stvarčice i slično. Voditelje slobodno pitate za svaku vrstu savjeta. Radno vrijeme od 6-22 u tjednu a od 9-21 subotom i od 9 do14 nedjeljom. Neograničen
Deklarirane cijene: jedan dolazak u teretanu 90kn, brezbroj dolazaka u mjesecu 300kn ako uđete do 15 sati i radite noćnu  . Neograničena cjelodnevna kombinacija iznosi 400kn. Inače, prvi probni trening je besplatan (provjeriti uvjete).
Kontakt i adresa: Lopatinečka 4, Vrbani, 10 000 Zagreb (u prizemlju, pored pekare, pizzerie, supermarketa, a nasuprot frizera). Telefon: 099.4317770, e-mail: fitnesstrainstation@gmail.com
 
Iskoristite!