Vita spa i fitness

Vita spa i fitness

Ljeto, godišnji odmori i Vita spa i fitness. Opet sam u velikoj teretani Ova je zaista velika. Dobra klima, dobar protok zraka a stropovi na 15 metara visine.
Vita je poznati kompleks na Rotoru, tj. na kružnom toku Jadranskog mosta u Zagrebu. Tu je već desetak godina i slovila je kao fancy fitness objekt posebice ženske populacije. Ipak, ovo poslijepodne u vježbao sam uz 10 muških i dvije ženske osobe. Iza McDonald’sa i u zgradi s JYSKovim logom na krovu. Na katu dolazim do velike recepcije, predvorja s foteljama i trosjedima, hladnjacima i ovlaživačima zraka. Hostesa na pultu je ugodna i zaželjela mi dobrodošlicu. Htjela mi je uvaliti Karticu kluba po cijeni od 20kn ali sam se zahvalio. Sve 5, došao sam jednokratno i neću koristiti ostale sadržaje poput bazena, dvorane za košarku, dvoranu za funkcionalne treninge, spa dio s bazenom ili grupne treninge. Start paket koji trebate kupiti je 50kn (prvi posjet će vas, dakle sve skupa doći 70kn).
Usmjerila me je do svlačionice i pokazala put do teretane i zaželjela ugodan boravak.
Svlačionica s masu ormarića, sve uredno i čisto. Možete koristiti vlastite lokote. Wc i tuševi, ogledala, fenovi su u odvojenim prostorijama. Iz svega možete uči u sve.
Za teretani se zahtijeva čista obuća i ručnik za vrijeme vježbanja.
Sprava ima puno i nije to samo zahtjev ogromnog prostora već logično postavljenog rasporeda. Samo sprava za noge imaju preko 12, koliko sam mogao nabrojati. Ogledala, girje, lopte i strunjače na tri mjesta. Jedno volumenski prostor „na L“ je stvarno veliki. 800 metara kvadratnih divote. Vrhunski sound i prirodna svijetlost dana. Ugodna i čista „sportska podloga“. Kvalitetne Precor američke sprave su u 95% slučajeva. Bučice od 2,5 do 38kg. Naišao sam na nekoliko rijetkih sprava i (priznam) na jednu sam i krivo sjeo vježbati. Recimo, dobar je biceps na traku, triceps propadanje i deltoideus s vrlo specifičnom kretnjom. Skoro dva sata proletjela su mi u sekundi. Sve u svemu: ovdje nikad nećete čekati svoj red na spravu za specifičnu grupu mišića. Ugrijavati se možete na jednom od 15-ak bicikala, 10-ak traka ili aero veslanja, bicikala. Na svakom zidu je istaknuto je da se preporuča i da je dobro pozvati nekog od trenera da pokaže vježbu ili savjetuje. Iskreno, nisam prepoznao niti jednog jer su svi uredno vježbali.
Ukratko: ambijent i sprave su pogodne za žensku i mušku populaciju. Odvojene velike svlačionice, uredni sanitarni prostori. Mogućnost korištenja dodatnih sadržaja, sprave za sve skupine i težinske kategorije. Dobar raspored. Parking besplatan i veliki. VITA pruža dobar odnos cijene i kvalitete. Mjesečnih 340kn ili 340kn za 10 treninga je ok cijena. Studenti po 295kn. Spa komplet (bazen, sauna + navedeni fitness programi i teretana) po mjesečnih 580.
Nisam se razočarao a neki su me dijelovi i oduševili. Tiho i ugodno. Posjetiti pon/pet 6-23; vikend 8-22. Riječka ulica 10, Zagreb.
#vjezbe #sprave Garmin Hrvatska Vita Fitness & Spa #vita Fitness & Spa Vita Fitness & Spa #preporukezavježbanje #nutricionist #multisport @MultiSport MultiSport Hrvatska Multisport #rekreacija #teretane #dvorane @fitfunbusiness @Fit Fun Business www.FitFunBusiness.com
. Ako nešto više znate o ovom objektu slobodno napišite. Pozdrav, Alen Duka